Zaposleni

Seznam zdravstvenih delavcev in zdravstvenih sodelavcev

  Prenesi

Ultrazvok

Kardiologija

asist. mag. Sabina Jakše Hren

mag. Boris Krajačič

Diplomiral je leta 1995 na Medicinski fakulteti v Ljubljani, leta 2000 zaključil specializacijo iz interne medicine na univerzitetni kliniki v Ljubljani. Med letoma 2000 in 2002 je delal kot kardiolog v rehabilitacijskem centru Krka Zdravilišča d.d., kjer se je poglobljeno ukvarjal z ultrazvočno diagnostiko srca in perifernih arterij ter obremenitveno elektrokardiografijo. Svojo strokovno pot je nadaljeval v kardiološki ambulanti v Zdravstvenem domu Novo mesto. Od leta 2006 do leta 2016 je bil kot kardiolog in direktor zaposlen v lastni kardiološki ambulanti Medi Cons d.o.o. 

Septembra 2016 je zaključil magistrski študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani z magistrstko nalogo »Vpliv perkutane vstavitve aortne zaklopke na morfološko preoblikovanje levega prekata in električno aktivnost srca pri bolnikih s pomembno zožitvijo aortne zaklopke.« 

Boris Krajačič je član delovne skupine slovenske Sekcije za športno kardiologijo, predavatelj na izobraževanjih s področja elektrokardiografije in na letnih srečanjih koronarne arterijske bolezni.

Gorazd Plevnik

Kiril Stojanov

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×